Διαφήμιση - Advertisement
Πόσο αληθινό είναι το Survivor; - Πώς παχαίνουν οι παίκτες και πώς οι γυναίκες είναι σαν να βγήκαν από... το κομμωτήριο - TVNEWS Πόσο αληθινό είναι το Survivor; - Πώς παχαίνουν οι παίκτες και πώς οι γυναίκες είναι σαν να βγήκαν από... το κομμωτήριο

Πόσο αληθινό είναι το Survivor; - Πώς παχαίνουν οι παίκτες και πώς οι γυναίκες είναι σαν να βγήκαν από... το κομμωτήριο


της Μαρίνας Νικολάκη.....

Το τηλεοπτικό ριάλιτι παιχνίδι survivor έχει κλέψει τις εντυπώσεις και αποσπά μεγάλα νούμερα...
τηλεθέασης αφού είναι από τις λίγες πλέον ακριβές παραγωγές που γίνονται στην ελληνική τηλεόραση. Διάσημοι και μαχητές έχουν μπει στην αρένα να κερδίσουν τα υψίστης δυσκολίας παιχνίδια που καλούνται να φέρουν εις πέρας... για ένα πιάτο φαί! Αλλά τί φαί;



Πρώτη φορά βλέπουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδι που οι παίκτες θα έπρεπε να έρχονται αντιμέτωποι με αντικειμενικά δύσκολα συνθήκες να τρώνε Club sandwich, huburger, πίτσες, κρουασάν τεραστίου μεγέθους... να απολαμβάνουν μασάζ και την ώρα που δεν αγωνίζονται αντί να ψαρεύουν ή να προσπαθούν να βρουν τροφή, απλά να λιάζονται κάτω από τον ήλιο.

Oπως θα δείτε παρακάτω σε βίντεο, σε ξένα Survivor τρώνε εκτός από φίδια που αποτελούν το έπαθλο τους μέχρι και ζωντανές κάμπιες.

Το αποτέλεσμα στο ελληνικό Survivor φαίνεται φυσικά στις οθόνες όπου έχει παρατηρηθεί ότι κάποιοι αντί να χάσουν κιλά παίρνουν, όπως ο Βο ο ράπερ και η Λάουρα Νάργιες πράγμα που έχει σχολιαστεί πολλάκις και από τους συμπαίκτες τους.




Ο Βο διαγωνίσθηκε ενάντια στον Πάνο της ομάδας των “μαχητών” και λίγο έλειψε να γκρεμίσει το δίχτυ του παιχνιδιού. Ε, δεν ήθελε πολύ και η πρώτη πτώση ήρθε... με τον Bo να σκίζει τα δίχτυα του παιχνιδιού μιας και τα κιλά του δεν τον βήθησαν.

Φυσικά, ο γνωστός ράπερ κατάφερε να σημειώσει μια ακόμη νίκη για την ομάδα του με τους “διάσημους” φίλους του να τον “τρολάρουν”.





Ο Κύπριος Μάριος Ιωαννίδης μάιστα έξαλλος και περιγραφικός πέρα από το αναμενόμενο: «Δεν μπορώ να περιμένω τη Λάουρα με τόσα κιλά στη περιφέρεια να κερδίζει εσένα! Αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Κοκκινάκη και τη Λάουρα Νάργες, μην περιμένετε να κερδίσουμε το Survivor»!

Και ο προπονητής μπάσκετ του Ηρακλή, ο οποίος είναι φανατικός τηλεθεατής του survivor σχολίασε τα κιλά της Νάγερς.


Την οποία βλέπουμε να δίνει συνεντεύξεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μα βγαλμένο φρύδι, χτενισμένα μαλλιά με conditioner, όπως και άλλες κοπέλες στον Αγιο Δομίνικο λες και βγήκαν από το κομμωτήριο.





Nα τονίσουμε επίσης ότι άξιο σχολιασμού είναι το πακέτο με τα τσιγάρα που έπιασε η κάμερα άθελα της μέσα στο σπίτι των διασήμων και προκάλεσε αντιδράσεις.

Τα ερωτηματικά και οι απορίες που έχουν γεννηθεί στον κόσμο, και είναι απόλυτα λογικό, είναι πολλά.

Στην φωτογραφία απεικονίζεται η ομάδα των «Διάσημων» και κάπου ανάμεσά τους ένα πακέτο τσιγάρα. Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε την ώρα που η Σόφη Πασχάλη και η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχαν μια αντιπαράθεση σχετικά με μια κουβέρτα.

Επίσης οι άντρες μέσα στο παιχνίδι κι αυτοί εμφανίζονται ξυρισμένοι ή με περιποιημένα γένια και με αποτρίχωση (μάλλον ριζική κάναν όλοι) σε όλο τους το σώμα:





Το αντίστοιχο παιχνίδι που παρουσιάζεται στο εξωτερικό εμφανίζει τους παίκτες να τραβάν μεγάλα ζόρια και πολύ πιο σκληρές δοκιμασίες.